ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ: ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΛΕΙΔΑΡΕΣ

Έχεις κλείσει την πόρτα πίσω σου; Δεν έχετε κλειδί; αρχίζει το άγχος, στρες και στομαχικές διαταραχές. Μείνε ήρεμος!

Σκεφτείτε τι να κάνετε στη συνέχεια; Οι περισσότεροι άνθρωποι παίρνουν το τηλέφωνο, αρχίζουν να ψάχνουν για “Κλειδαράς κοντά μου” και επιλέγουν από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Πρόσεχε; οι απατεώνες κλειδαράδες χρησιμοποιούν τις μηχανές αναζήτησης ως όπλα.

Το επάγγελμα του κλειδαρά δεν το ελέγχει – διαχειρίζεται η κυβέρνηση, γεγονός που αφήνει τους ανθρώπους ευάλωτους στους ανειδίκευτους ή ακόμα και απατεώνες κλειδαράδες. Οι απατεώνες κλειδαράδες κρύβονται εμφανώς στις λίστες των  μηχανών αναζήτησης και αυτό είναι ένα πρόβλημα σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΑ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Σας συμβουλεύουμε να αναζητήσετε αμέσως Κλειδαρά μόλις μετακομίσετε. Η αλλαγή στις κλειδαριές σε ένα νέο σπίτι είναι η πρώτη ενέργεια  που πρέπει να κάνετε. Αναζητήστε διαδικτυακά έναν τοπικό κλειδαρά με τις κλασικές αναζητήσεις για παράδειγμα “κλειδαράς γλυφαδας” ή “κλειδαρασ κοντά μου” ή και ποιο γενικά “κλειδαρασ νοτια προαστια“και δείτε τις κριτικές για να δείτε τις εμπειρίες άλλων ανθρώπων με αυτόν τον κλειδαρά. Ζητήστε του να φτιάξει ένα εφεδρικό κλειδί και να το αφήσει σε έναν φίλο ή συγγενή.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ

Μόλις βρείτε έναν Κλειδαρά στην περιοχή σας, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στο διαδίκτυο ή να ρωτήσετε τους ανθρώπους της περιοχής πόσο αξιόπιστος είναι πραγματικά. Δεν θέλετε μια υποτυπώδη υπηρεσία για κάτι τόσο σημαντικό όσο η ασφάλεια του σπιτιού σας.

ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΚΛΕΙΔΑΡΑΔΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

Είναι σημαντικό να βρείτε έναν αξιόπιστο κλειδαρά παρά να προσλάβετε έναν κλειδαρά μέσω ενός τηλεφωνικού κέντρου. Αυτά τα τηλεφωνικά κέντρα συνήθως επικοινωνούν απλώς με μια τοπική υπηρεσία και σας τη στέλνουν. Βεβαιωθείτε ότι ο Κλειδαράς που χειρίζεται το σπίτι και τις κλειδαριές σας μπορεί να είναι αξιόπιστος.

ΕΛΕΓΞΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΑΣ

Είναι πολύ πιθανό κάποιος από τους γείτονές σας να γνωρίζει έναν επαγγελματία κλειδαρά. Μπορείτε να τους ζητήσετε να σας δώσουν το τηλέφωνο απο το κλειδαρά που αυτοί συνεργάζονται και εμπιστεύονται. Εάν συμβεί κάτι, οι γείτονές σας μπορεί επίσης να είναι σε θέση να σας βοηθήσουν.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ

Εάν ο Κλειδαράς είναι στην πόρτα σας, να ζητάτε πάντα της ταυτότητάς του. Οι περισσότεροι από επαγγελματίες κλειδαράδες έχουν τα δελτία ταυτότητας της εταιρείας στην οποία εργάζονται

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ

Είναι πιθανό ο Κλειδαράς σας να χρεώνει υπερβολικά την υπηρεσία του εάν δεν ζητήσετε πρώτα γραπτή προσφορά. Οι περισσότεροι Κλειδαράς παρέχουν μια άμεση εκτίμηση για το πόσο θα κοστίσει μόλις καταγράψουν την κατάσταση.

ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΕΙΔΑΡΑ ΣΑΣ

Αν νομίζετε ότι έχετε βρει έναν κλειδαρά στον οποίο μπορείτε να βασιστείτε και τον εμπιστεύεστε, φροντίστε να έχετε μια σωστή σχέση μαζί του και απο τη πλευρά σας. Ώστε αν ποτέ χρειαστείτε τις υπηρεσίες του να σας βοηθήσει άμεσα και σωστά.

.

Σχολιάστε

Call Now Button6985741000