Το σωστό κλείδωμα του σπιτιού σας

  • Ποιο ασφαλή κλειδαριές παραμένουν  αυτές που έχουν μόνο κύλινδρο και χρησιμοποιήτε στη τοποθέτηση του μια ατσάλινη πλακέτα και φυσικά μεγάλες βίδες με το σωστό πάχος. Από τη μεριά της πόρτας και κάσας πρέπει οι μεταλλικές βέργες ασφαλείας να τοποθετηθούν πέντε με επτά πόντους σε βάθος μέσα στη πόρτα-κάσα.
  • Ποτέ δεν ανοίγουμε τη πόρτα (όσο απλό και να είναι, ακόμα και όταν περιμένουμε κάποιον) αν δεν βεβαιωθούμε ή από το ματάκι που έχουμε τοποθέτηση ή με μια απλή ερώτησή μας»ποίος είναι», και φυσικά δεν επιτρέπουμε σε μικρά παιδιά να απαντάνε στην εξώπορτα του σπιτιού μας.
  • Το αντικλείδι μας, ποτέ δεν το αφήνουμε σε γνωστά μέρη όπως κάτω από το χαλάκι, μέσα στη γλάστρα, κάτω από το σπασμένο μάρμαρο……. και πολλά άλλα γνωστά μέρη. Καλό είναι να το δώσετε ίσως σε κάποιον γνωστό χωρίς πάνω στο κλειδί να έχετε ταμπελάκι με διεύθυνση και όροφο του σπιτιού σας ή να το θάψετε σε ένα σημείο στο κήπο σας αφού πρώτα το έχετε βάλει σε ένα βαζάκι. Τώρα αν χάσετε το αντικλείδι σας εμείς είμαστε εδώ, ο κλειδαράς γλυφάδα βγάζει αντικλείδι πολύ γρήγορα και οικονομικά.

Κλειδαράς Γλυφάδα

Η διεύθυνσή μας στο internet:
https://kleidaras-glyfada.eu

To email μας:
info@kleidaras-glyfada.eu

Τα τηλέφωνά μας:
2109600990, 6985741000

Το ωράριο μας:
Κυριακή: Ανοιχτό 24 ώρες
Δευτέρα: Ανοιχτό 24 ώρες
Τρίτη: Ανοιχτό 24 ωρών
Τετάρτη: Ανοιχτό 24 ώρες
Πέμπτη: Ανοιχτό 24 ώρες
Παρασκευή: Ανοιχτό 24 ώρες
Σάββατο: Ανοιχτό 24 ώρες

Κλειδαράς γλυφάδας – Google plus:

Κλειδαράς γλυφάδας – YouTube:

Κλειδαράς γλυφάδας – Google Busines Page:

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑ