Κλειδαριές ασφαλείας

Τοποθέτηση κλειδαριών ασφαλείας και θωρακισμένων πορτών

Αποκτήστε το καλύτερο σύστημα οικιακής ασφάλειας για να προστατεύσει εσάς και την οικογένειά σας. Υπηρεσίες κλειδαρά κατοικιών, εγκαταστάσεις κλειδαριών ασφαλείας αναβάθμισης απλών κλειδαριών σε κλειδαριές ασφαλείας και υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης διαθέσιμες 24 ώρες 7 ημέρες. Κλειδωθήκατε έξω από το σπίτι σας; Χρειάζεστε να εγκαταστήσετε μια νέα κλειδαριά στην πόρτα σας; Ο Κλειδαρας Γλυφαδας αναλαμβάνει όποια κλειδαριά κατοικιών είναι εδώ για να σας βοηθήσουν με όλες τις οικιακές σας κλειδαράδες.

Ο κλειδαράς γλυφάδας 24 ωρες είναι διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή για να σας βοηθήσει με όλες τις οικιακές σας ή επαγγελματικές κλειδαριές. Είστε Κλειδωμένος έξω από το σπίτι σας; Θα τρέξουμε αμέσως και θα σας ανοίξουμε τη πόρτα άμεσα, χωρίς προβλήματα και ζημιές. Έχουν διαρρήξει το σπίτι σας; Μέσα σε 20 λεπτά θα είμαστε δίπλα σας να αλλάξουμε τη κλειδαριά σας για να νιώσετε άμεσα ποιο ασφαλής. Σας παροτρύνουμε να διαβάσετε το άρθρο μας “Λίστα ελέγχου μετά απο μια διάρρηξη σπιτιού“. Μπορούμε να κάνουμε άμεσα και έναν έλεγχο σε όλες τις κλειδαριές σας ώστε να σας δώσουμε πληροφορίες και συμβουλές για μια καλύτερη ασφάλεια όσο αφορά τις κλειδαριές σας. Αν αναζητάτε συμβουλές για το πώς να βελτιώσετε την ασφάλεια γύρω από το σπίτι, έχουμε τις λύσεις που χρειάζεστε. Οι υπηρεσίες οικιακού κλειδαρά μας περιλαμβάνουν:

  • Άνοιγμα κλειδαράς ασφαλείας σπιτίου ή και του γραφείου σας
  • Εγκατάσταση νέας κλειδαριάς πόρτας
  • Αλλαγή κλειδαριάς γραμματοκιβωτίου
  • Κοπή κλειδιού σπιτιού
  • Υπηρεσίες στερέωσης μωρών
  • Αλλαγή Κλειδαριές γκαραζόπορτας
  • Πωλήσεις κλειδαριάς ασφάλειας υψηλής τεχνολογίας

αλλαγη κλειδαρια ασφαλειασ

Μπορούμε να επισκευάσουμε, να κόψουμε αντικλείδι σε υπάρχον ή χαμένο κλειδί ή να σας ρυθμίσουμε όποια νέα ή παλαιού τύπου κλειδαριά μπορεί να χρειαστείτε, από απλά εξαρτήματα πόμολο πόρτας για παράδειγμα μέχρι μπουλόνια ή μέχρι κλειδαριές τελευταίας τεχνολογίας όπως για παράδειγμα βιομετρικές κλειδαριές που ανοίγουν με το δάχτυλό σας. Μπορούμε να χειριστούμε κλειδαριές πυλών, γκαραζόπορτες, γυάλινες πόρτες, μέχρι κλειδαριές εσωτερικών θυρών για να προσθέσουμε ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας.

Εάν μόλις μετακομίζετε και θέλετε να έχετε κάποια επιπλέον κλειδιά που μόνο εσείς θέλετε να ξέρετε γιατι αφορά  στη νεα σας κατοικία , θα περάσουμε και θα επαναρυθμήσουμε την παλιά σας κλειδαριά ή θα σας φτιάξουμε μια νέα κλειδαριά – αυτή που φυσικά θα  ταιριάζει στο στυλ του σπιτιού σας .

Ξέρετε πόσο ασφαλείς μπορεί να είναι το σπίτι σας; Δυστυχώς, ένα διαρρήχτης το γνωρίζει πολύ καλύτερα από εσάς και το καταλαβαίνει με μόνο μια ματιά. Για παράδειγμα, πολλοί διαρρήκτες γνωρίζουν ότι ο καλύτερος τρόπος για να μπουν σε ένα σπίτι είναι από την πόρτα του γκαράζ. Πόσο ασφαλής είναι λοιπόν αυτή η γκαραζόπορτα ή η πόρτα που συνδέει το σπίτι με το γκαράζ; Τι θα λέγατε για την ασφάλεια του παραθύρου σας; Ή τις πλαϊνές πόρτες, τις γυάλινες πόρτες και τις εισόδους των πυλών σας; Ο κλειδαρας γλυφαδας 24/7, έχουμε την τεχνογνωσία να κάνουμε αυτά τα ευάλωτα σημεία του σπιτιού σας ή του γραφείου σας ποιο ασφαλή, ώστε ένας διαρρήχτης να σκεφτεί πολύ αν θα ασχοληθεί με το να διαρρήξει την κατοικία σας.

Δειτε πως θα έρθετε στο κλειδαρας γλυφαδας

6985741000