ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΕΝΑ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΚΛΕΙΔΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ;

Πολλές φορές συμβαίνει όταν κλειδώνετε ή ξεκλειδώνετε την πόρτα σας , το κλειδί να σπάσει μέσα στην κλειδαριά . Αν και είναι δύσκολο να αφαιρέσετε το κολλημένο κομμάτι κλειδιού χωρίς την παρέμβαση επαγγελματία κλειδαρά, υπάρχουν μερικά κόλπα που μπορείτε να κάνετε για να ενεργήσετε μόνοι σας. Ο Κλειδαράς Γλυφάδας σας δίνει 5 συμβουλές για να δοκιμάσετε τώρα για να αφαιρέσετε ένα σπασμένο κλειδί από μια κλειδαριά .

1 – ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Αντί να καλέσετε έναν κλειδαρά αναζητώντας με τους όρους κλειδαρασ κοντα μου ή κλειδαρασ 24ωρο του οποίου οι υπηρεσίες μπορεί μερικές φορές να είναι ακριβές, μπορείτε να ενεργήσετε μόνοι σας και να εξαγάγετε το κομμάτι κλειδιού που έχει κολλήσει μέσα στην κλειδαριά χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι, βελόνα ή ένα ποιο κατάλληλο εργαλείο.

κλειδαρασ κοντα μου γλυφαδαΤο κατσαβίδι θα σας επιτρέψει να γυρίσετε τον κύλινδρο στη θέση κλειδώματος ή ξεκλειδώματος για να εισαγάγετε τη βελόνα στην κλειδαριά για να σηκώσετε και να τραβήξετε το κλειδί προς τα έξω . Εάν είστε τυχεροί και το σπασμένο κλειδί προεξέχει από την κλειδαριά σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πένσα με βελόνα για να το αφαιρέσετε εύκολα.

Για να σας διευκολύνουμε, μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε λιπαντικό στην κλειδαριά. Το κλειδί θα είναι πιο εύκολο στο χειρισμό.

 

2 – ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΜΑΓΝΗΤΗ

Εάν έχετε έναν σχετικά μεγάλο και ισχυρό μαγνήτη, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να αφαιρέσετε ένα σπασμένο κλειδί από την κλειδαριά . Απλώς θα πρέπει να τοποθετήσετε τον μαγνήτη μπροστά από την κλειδαριά έτσι ώστε το κλειδί να έλκεται από αυτόν. Ωστόσο, αυτή η λύση θα ισχύει μόνο εάν το κλειδί σας είναι κατασκευασμένο από μέταλλο όπως σίδερο.

3 – ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ

Εάν το κλειδί έσπασε μέσα στην κλειδαριά ενώ η πόρτα σας ήταν ξεκλείδωτη, μπορείτε να αποσυναρμολογήσετε την κλειδαριά. Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστείτε:

-Τοποθετήστε ένα απολιπαντικό μέσα στον κύλινδρο κλειδαριάς.

– Ξεβιδώστε τις βίδες στερέωσης.

– Περιστρέψτε την κάννη προς το έδαφος.

-Χρησιμοποιήστε ένα σφυρί για να το χτυπήσετε.

Εάν το κλειδί αρνείται να βγει από τον κύλινδρο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα λιπαντικό που θα πρέπει να ψεκαστεί στην κλειδαριά. Εάν, παρά τις προσπάθειές σας, δεν μπορείτε να αφαιρέσετε το σπασμένο κλειδί , μπορείτε είτε να αντικαταστήσετε την κλειδαριά και να αποκτήσετε νέα κλειδιά είτε να καλέσετε έναν επαγγελματία κλειδαρά στη γλυφαδα .

4 – ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΚΟΛΛΑ

Μία από τις συμβουλές για να ελέγξετε πότε ένα καλώδιο κολλάει σε μια κλειδαριά είναι να χρησιμοποιήσετε ένα σύστημα κόλλας. Δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο:

-Βάλτε ισχυρή κόλλα στην άκρη του κλειδιού που έχετε στην κατοχή σας.

-Βεβαιωθείτε ότι ο κύλινδρος είναι σωστά προσανατολισμένος.

– Εισάγετε το κλειδί σας στην κλειδαριά.

– Περιμένετε λίγα λεπτά μέχρι να κολληθούν τα δύο κομμάτια.

-Βγάζετε το κλειδί από την κλειδαριά με λιχουδιά.

 

Σχολιάστε

Call Now Button6985741000