7 τρόποι για να βελτιώσετε την ασφάλεια της μπροστινής σας πόρτας

Ο Κλειδαράς γλυφάδας σας αναφέρει μερικές συμβουλές για μια ποιο ασφαλή κυρία είσοδο

Η μπροστινή πόρτα στο σπίτι σας είναι ένα από τα πιο κοινά σημεία εισόδου για εισβολείς.
Θα σκεφτόσαστε ότι θα προσπαθούσαν να μπουν μέσα από ένα παράθυρο ή να από τη πίσω πόρτα, και μερικές φορές έτσι γίνετε, αλλά μια από τις πιο εύκολες και γρήγορες εισόδους για να φτάσει ένας διαρρήκτης στο στόχο του είναι η μπροστινή πόρτα. Γι ‘αυτό είναι τόσο σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι η μπροστινή πόρτα στο σπίτι σας είναι αδιαπέραστη.

Σίγουρα έχετε ήδη μια κλειδαριά ασφαλείας στην μπροστινή πόρτα. Αυτό είναι πραγματικά σωστό και υπέροχο. Αλλά αν δεν κάνετε μερικά άλλα βήματα για μεγαλύτερη ασφάλεια, η πόρτα σας θα είναι πραγματικά πολύ εύκολη στη διάρρηξη της.

Αυτά είναι μερικά από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα με τις μπροστινές πόρτες που τη καθιστούν λιγότερο ασφαλή από ότι νομίζετε και μερικούς από τους ευκολότερους και πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να τις ασφαλίσετε.

Η κάσα και η υποδοχή του κλειδώματος είναι αδύναμες

κλειδαρας γλυφαδα 7 τρόποι για να βελτιώσετε την ασφάλεια της μπροστινής σας πόρταςΣτις περισσότερες περιπτώσεις, η μεριά της κλειδαριά που είναι πάνω στη πόρτα, φτάνουν μόνο μεταξύ 1/2 και 1 ίντσας στο πλαίσιο της πόρτας. Και το ξύλο σε ένα τυπικό πλαίσιο μιας πόρτας δεν είναι τόσο ανθεκτικό. Υπάρχει μια μεταλλική πλάκα στο πλαίσιο της πόρτας σας, στην οποία μπαίνει η κλειδαριά. Αλλά σχεδόν σε κάθε περίπτωση, αυτή η μεταλλική πλάκα είναι τοποθετημένη στο πλαίσιο της πόρτας με βίδες 3/4 ίντσας. Αυτό σημαίνει ότι η πλάκα είναι επίσης συνδεδεμένη και αυτή με αυτό το λεπτό ξύλινο πλαίσιο πόρτας.

Αυτό κάνει πολλές μπροστινές πόρτες πραγματικά εύκολες στη διάρρηξη με μια απλή κλωτσιά. Απλά ρίξτε μια ματιά στην εικόνα και δείτε πώς γίνετε αυτό το ξύλο μετά από μια δυνατή κλωτσιά.

 


Τι μπορείτε να κάνετε γι ‘αυτό;

κλειδαρας γλυφαδα 7 τρόποι για να βελτιώσετε την ασφάλεια της μπροστινής σας πόρτας1Η πιο εύκολη και φθηνότερη λύση είναι να αντικαταστήσετε τις βίδες σε αυτές τις μεταλλικές πλάκες. Βγάλτε τις μικρές βίδες και αντικαταστήστε τις με βίδες με μήκος 3 ιντσών. Αυτές οι μακρύτερες βίδες θα πάνε όλοι με τον τρόπο τους μέσα από τα καρφιά που πλαισιώνουν στην πόρτα σας, καθιστώντας πολύ πιο δύσκολο να παραβιαστεί η πόρτα. Αυτό σίγουρα θα βοηθήσει πολύ.

Εάν θέλετε πραγματικά να το κάνετε τη πόρτα σας ποιο ασφαλές, σκεφτείτε να προσθέσετε μια μεγαλύτερη μεταλλική πλάκα όπως αυτή από την στην δίπλα εικόνα . Πρέπει να είναι σε ύψος 40 εκατοστά και να έχει θέσεις για 9 βίδες με μήκος τουλάχιστον 3 ιντσών. Μετά κάποιος μπορεί να κλωτσήσει όλη την ημέρα τη πόρτα σας και δεν πρόκειται να σπάσει.

 

 

Οι μεντεσέδες σας είναι εξίσου αδύναμοι

κλειδαρας γλυφαδα 7 τρόποι για να βελτιώσετε την ασφάλεια της μπροστινής σας πόρτας - μεντεσεςΤο παραπάνω πρόβλημα που εντοπίσαμε ισχύει επίσης για τους μεντεσέδες. Ευτυχώς, για τις εξωτερικές πόρτες και ακόμη και μερικές εσωτερικές πόρτες, οι εταιρείες αρχίζουν να χρησιμοποιούν τουλάχιστον μια μεγαλύτερη βίδα όταν εγκαθιστούν τους μεντεσέδες, ειδικά στις εξωτερικές πόρτες. Αλλά πολλές από τις βίδες που χρησιμοποιούνται εξακολουθούν να είναι εκείνες των 3/4 ιντσών και απλά δεν είναι τόσο ανθεκτικές. Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι συχνά έχουν προβλήματα με τις βίδες γιατί που απλά πέφτουν (αφού είναι τόσο κοντές) με την πάροδο του χρόνου καθώς χρησιμοποιούν την πόρτα τους.

Λοιπόν τι κάνεις?

Αυτή η απάντηση μπορεί να φανεί αρκετά προφανής μετά από αυτό το πρώτο τμήμα. Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο προϊόν που θα συστήσω. Απλά αντικαταστήστε τις βίδες τόσο στην πόρτα όσο και στο πλαίσιο της πόρτας με βίδες μεγαλύτερου ύψους τουλάχιστον 3 ιντσών. Αυτό θα ασφαλίσει τους μεντεσέδες σταθερά στα καρφιά που πλαισιώνουν στην πόρτα, καθώς και στην ίδια την πόρτα. Υποθέτοντας, φυσικά, ότι μιλάμε για μια συμπαγής πόρτα από τη κατασκευή της. Αυτό θα συζητήσουμε στην επόμενη ενότητα.

Η ίδια η πόρτα είναι αδύναμη

κλειδαρας γλυφαδα 7 τρόποι για να βελτιώσετε την ασφάλεια της μπροστινής σας πόρτας - κούφιες πόρτεςΟι περισσότερες εξωτερικές πόρτες για σπίτια είναι χτισμένες αρκετά ανθεκτικές αυτές τις μέρες. Αλλά σίγουρα δεν είναι όλες. Εάν η πόρτα σας είναι κούφια στο εσωτερικό, ακόμα κι αν το κέλυφος είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, μπορεί να είναι αρκετά εύκολο να σπάσει. Έτσι, εδώ είναι η επόμενη σύστασή μου.

Βεβαιωθείτε ότι οι εξωτερικές πόρτες σας είναι απολύτως συμπαγής. Με αυτό εννοώ ότι δεν είναι καθόλου κούφια μέσα. Μια ξύλινη πόρτα θα κρατήσει πολύ καλύτερα όταν κλωτσιέται από οποιαδήποτε πόρτα με κούφιο πυρήνα. Ο μόνος τρόπος για να σπάσει μια συμπαγής πόρτα είναι ένα τσεκούρι, το οποίο είναι καλό για ένα πυροσβέστη που πρέπει να τη σπάσει και να σώσει τη ζωή σας. Φυσικά όμως δεν υπάρχουν πολλοί εισβολείς που θα είναι πρόθυμοι να κάνουν μια τέτοια σκηνή (να χρησιμοποιήσουν ένα τσεκούρι) , για να εισβάλουν από τη πόρτα σας.
Ένα άλλο πρόβλημα με τις μπροστινές πόρτες είναι ότι πολλές από αυτές διαθέτουν διακοσμητικά παράθυρα. Αυτό είναι πολύ όμορφο στην εμφάνιση και στη φωτεινότητα, αλλά είναι πολύ λιγότερο ασφαλή από μια συμπαγή πόρτα χωρίς παράθυρα. Μην με πάρτε λάθος, αυτές οι πόρτες φαίνονται υπέροχα, και το ποτήρι που χρησιμοποιούν είναι πραγματικά ισχυρό.

Επιπρόσθετη εσωτερική κλειδαριά

κλειδαραςγλυφαδαΕδώ έχουμε πολλές λύσεις, ποιος δεν ξέρει τη γνωστή αλυσίδα που κρέμεται πλέον σε όλες τις πόρτες, ή το γνωστό σύρτη πίσω από τις πόρτες μας.
Εγώ ο κλειδαρας γλυφάδα όπως με φωνάζεται πλέον θα σας προτείνω και τους τρις παρακάτω ποιο ενισχυμένους τρόπους εσωτερικού κλειδώματος μιας πόρτας.

    • Η ενισχυμένη κλειδαριά πόρτας τριών ιντσών από τα προϊόντα μας που έχουμε στο κατάστημά μας κλειδαράδικο γλυφάδας. Είναι εύκολο να εγκατασταθεί και σας δίνει αρκετή πρόσθετη ασφάλεια, είναι μια κλειδαριά που μπορείτε μόνο να ανοίξετε από μέσα. Και μη ξεχνάτε κάθε κλειδαριά θέλει και τη συντήρησή της ώστε να έχει διάρκεια ζωής και να λειτουργούν όλες οι ιδιότητες της

kleidaras-glyfada

  • Προσθέστε μια μόνιμη κλειδαριά στο οδόστρωμα, και αυτή μπορεί να αφαιρεθεί μόνο από μέσα.

kleidaras-glyfada

  • Η τρίτη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα προσωρινό ή φορητό οδόφραγμα

kleidaras-glyfada

Για όποια απορίας σας για την ασφάλεια της πόρτας σας μπορείτε να καλέσετε στο κλειδαρά Γλυφάδας. Γι άνοιγμα πόρτας όποιου τύπου και αν έχετε καλέστε τώρα 24 ώρες στα: 2109600990, 6985741000

Κλειδαράς Γλυφάδα

Σχολιάστε

Call Now Button6985741000